Slow Food Göteborg läggs ned!

Nyligen beslutade styrelsen att conviviet i Göteborg skulle läggas ned. Anledningarna till detta är flera, men de främsta är bristande engagemang i organisationen, minskat medlemsantal och förändringar i Slow Food Internationals syfte och profil. Vi är såklart besvikna över detta, men tror ändå på en ljus framtid för Slow Food i Sverige och norden! Förändringar är alltid svåra att överkomma, men med nya spännande initiativ och energiska medlemmar kommer organisationen förhoppningsvis att resa sig igen! Aldrig förr har Slow Foods ideologi och budskap varit viktigare och mer relevant än nu!

Vi tackar så innerligt för alla dessa år, minnen och härliga stunder tillsammans!

Vi vill välkomnar alla som vill fortsätta att engagera sig i Slow Food att vända sig till närliggande convivier eller kontakta Slow Food I Norden på facebook (https://www.facebook.com/slowfoodnordic/)

Till sommaren äger också Terra Madre Nordic rum i Stockholm – det kommer bli en fantastisk fest i Slow Foods anda med deltagare från hela norden! Mer information finns här! (https://www.facebook.com/events/507722330148560/)


KALLELSE TILL SISTA ÅRSMÖTET

Torsdag den 19 mars 2020 kl 18:30
Östra Skansgatan 8 A, Göteborg

Därefter njuter vi av Lottas goda bröd, Årsmötesost och dricker vin därtill!

För att kunna ha våra finanser i ordning ber vi om er anmälan och betalning
snarast och före den 12 mars 2020 till boka@slowfoodwest.se

Pris: 150:-. Betalning till bankgiro 5638-5784

Välkomna hälsar Styrelsen Slow Food West!

Kommentera