Vårsupé hos Wurst

Korv – kan det va något att fresta med? Ja, när den tillverkas med kärlek och omsorg av lokalproducerade och högkvalitativa råvaror från DennFood AB och tillagas med glädje och fantasi hos Wurst, Göteborgs bästa korvrestaurang.

Slowfood West hade sin ”terminsavslutning” med temat korv och vi var många som var nyfikna på denna nyöppnade restaurang i ”Hos Pelles” lokaler.

Kvällen började med ”bubbel” i solen på den lilla uteserveringen och sedan fick vi en intressant information av Lotta och Mattias från DennFood AB, om hur de

arbetar med att säkerställa kvaliteten i alla produkter. DennFood AB är ett familjeföretag som tidigare använde endast lokala råvaror i sin produktion. Idag har man även import från andra länder och förser restauranger med hög-klassiga kött- och charkvaror.

Gissa om vi var sugna när korvarna gjorde entré och det var inte vilka korvar som helst. Vad sägs om följande: Classic Wurst med lök, pickles, dijon och bacon, Beef Wurst med lagrad ost och jalapeno, Garlic Bacon Wurst och Veggie Wurst på kikärtor. Alla serverades i briochebröd med en massa spännande tillbehör.

Till detta serverades också sötpotatis slungad i parmesan, tysk potatissallad och surkål.

Det var inte sista gången man kommer att festa på korv och det finns ju ännu fler sorter att sätta tänderna i hos Wurst.

Nu tar vi sommarlov och vi återkommer i höst med nya spännande möten, som vi inte avslöjar riktigt ännu. Ni som vill åka på SM i Mathantverk i Malmö ska boka in 17 – 18 okt. Vi återkommer med mer information om det.

Njut av solen, plocka vackra ängsblommor, gå barfota, ät massor av god glass och ta en sväng i en karusell…………….

Vi ses till hösten!

Kommentera