Tre vårkvällar med italiensk ost och vin!

Ost- och vinkvällarna är tillbaka! Ta chansen att upptäcka och lära dig om en hel värld av italiensk ost!

Den diplomerade ostmästaren och “wannabe”-italienaren Anders Westberg från Levande ost bjuder ännu en gång in till en djupdykning i en fascinerande värld av italiensk hantverksost. Anders har god kännedom om den italienska ostvärlden och har själv provat på livet som bonde och ystare i både Toscana och Piemonte. Genom hans kunskap och berättarglädje får du här möjlighet att lära dig mer om en central del av den italienska kulturen och kulinariska traditioner. Och framför allt, du får möjligheten att smaka på och lära dig mer om exklusiva fantastiska ostar och passande viner! Kan det bli bättre?

Läs mer och anmäl dig till en eller alla kvällarna här …