Vårmiddag och Botaniska den 18 maj

Här kommer Inbjudan samt Vårmeny för vårt vår-möte den 18 maj kl 18:00 i Göteborgs Botaniska Trädgård. Det har blivit lite omarbetningar av förut aviserade program. Botaniska Trädgården är en väldigt aktiv trädgård. Just den 18 maj mer aktiv än vanligt. Det är ”de fascinerande växters dag”, den dagen då växtvärldens mångfald firas över hela världen. Alla guider är upptagna med olika aktiviteter hela kvällen och vi kan inte få en enskild guide för vår speciella grupp. Men klarar oss fint ändå. Se föreslagna program. Vårmiddagen avnjuter vi ”Hos Pelle” istället för AnyDay och tar tillfället i akt att ”ta ett sista glas” med/hos honom.

I 25 år har Pelle Danielsson drivit sin restaurang med stor passion och kunskap. Han har aldrig vikt från sina värderingar – Mästerlig husmanskost till alla-. Nu har han, med flaggan i topp, bestämt sig för att avveckla sitt livsverk. Den som kommit att bli många göteborgares favoritkrog och är också premierad av Slow Food.

Läs mer:

Inbjudan Slowfood 18 maj 2017

Vårmeny Hos Pelle

 

 

Kommentera