Inbjudan till fiskmatlagning – ta vara på hela fisken!

Ilona Miglavs är marinbiolog och utbildningsansvarig i Fiskhamnen. Hon handleder oss i hur man tar till vara hela fisken. Vi använder stor torsk och lagar fiskdetaljerna med olika tillagningsmetoder, äter, diskuterar och dricker något gott till.

Tid: tisdagen den 18 oktober kl. 18.00

Plats: Göteborgs Fiskauktions Utbildningscenter, Fiskhamnen Pirhus 1 https://www.hitta.se/kartan?s=8ff7ed54

Kostnad: 400 kr för medlemmar, 475 kr för gäster, i mån av plats. Betalning till BG 5638-5784 i samband med anmälan. Dryck betalas på plats.

Anmälan senast 10 oktober till: boka@slowfoodwest.se. Obs! Max. 20 platser – så först till kvarn gäller!

Varmt välkomna!

Styrelsen Slow Food Göteborg

inbjudan-till-fiskmatlagning

Kommentera